R.O.P.E.S

(Rapid Optimal Physical Exercise System)

 

Hei,

Tervetuloa R.O.P.E.S Finland sivuillemme!

R.O.P.E.S AS perustettiin Norjassa 2006 ja yhtiö on, yhdessä liikunta-alan huippujen kanssa, kehittänyt konseptejä ja tuotteita liikunta- ja terapia käyttöön. R.O.P.E.S on kehittänyt Bungee-, Sling-, ja Slide Pads –liikuntatuotteita ja rekisteröidyt liikuntakonseptit R.O.P.E.S Bungee® ja R.O.P.E.S Circle®. Tuotteet rantautuivat Suomeen Joukuussa 2016. Asiakkaitamme ovat olleet mm. kuntokeskukset, koulut, fysioterapeutit, jalkapalloseurat, huippu-urheilijat, Norjan Olympiakomitea, ryhmäliikunta-ohjaajat ja PT:t.

_DSC0070Bungee-training

R.O.P.E.S Bungee-Training on yksinkertainen, toiminnallinen ja motivoiva treeni-konsepti joka on otettu hyvin vastaan kuntokeskuksissa ja kouluissa ympäri Norjaa. Bungee-Training on toiminnallinen liikuntamuoto joka perustuu intervallimuotoiseen harjoitteluun nauhan vastusta vastaan ja se on sopii todella hyvin ryhmäliikuntaan, pariharjoitteluun ja sekä yksilölliseen harjoitteluun (myös lajikohtaiseen harjoitteluun, mm. jalkapallo, luistelu).

Bungee nauha on laadukas ‘’kuminauha’’ joka antaa tasaisen vastuksen ja jonka päissä on kädenpidikkeet ja keskellä pehmustettu osa keskivartaloa varten.

R.O.P.E.S Bungee-Trainer 129,-

R.O.P.E.S Bungee Trainer web (9)  Bungee Training ….

R.O.P.E.S Slide Pads eli liukutyynyjä voi käyttää sekä käsissä että jaloissa kehonhallinta– ja lihasvoimaliikkeissä. Liukutyynyjen avulla saat todella tehokkaan keskivartalo-treenin ja korvaavat monet tilaa vievät lihaskuntolaitteet. Liukutyynyt toimivat liukkaalla alustalla, esim. parketilla.

R.O.P.E.S Slide Pads 29,- (4 kpl paketti)

 Slide Pads…..

Sling-Training

R.O.P.E.S Sling-Training on lihaskunto- ja tasapainotreeni joka toteutetaan R.O.P.E.S Slings- hihnoilla. Ropes Sling –tuotteet voi asentaa kattoon, tankoon tai vaikka oven karmiin kantopussin avulla ja ne ovat erittäin tehokas keskivartalon ja tasapainolihasten vahvistamiseen. Hihnat mahtuu pieneen tilaan ja on näin helppo ottaa mukaan treenipaikalle tai vaikkapa lomalle.

Sling Training sai täydet pisteet fitness lehden Shape Up arvostelussa! (Norja, marraskuu 2014)

R.O.P.E.S Black Line Sling 159,-

R.O.P.E.S Black Line sling web (22) croppedSling Training with Black Line…

Uutiset:

  • Seuraava ohjaajakurssi 28.1.2017. lisätietoja Facebook-sivuilta Ilmoittautumiset sähköpostitse (finland@ropes.no)

  • Bungee-Training on ehdolla Vuoden liikuntatuotteeksi. Käythän äänestämässä Bungeetä tästä!

  • Bungee-Training on mukana Naantalin Supertreeneissä 12.3.2017 sekä GoExpossa Helsingissä 17-19.3.2017! Tulethan tapaamaan meitä!

Tilaukset ja kysymykset sähköpostitse tai puhelimitse

R.O.P.E.S Finland

+3584578757817

finland@ropes.no

www.facebook.com/ropesfinland

www.instagram.com/r.o.p.e.s_finland/

 

WEB Bungee1